verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Hoe moet ik mijn badkamer betegelen ?


U bent toe aan een nieuwe look voor de badkamer? Hier komt Vloertegeloutlet.nl om de hoek kijken. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in zowel vloer- als wandtegels. Of u deze nu zelf gaat leggen of dat u het heeft uitbesteed, dit is geen enkel probleem.

Een advies van onze zijde is altijd goed te kijken naar de mogelijkheden, voor wat tegels betreft. Het is mogelijk om een tegelmonster te ontvangen, dit zorgt ervoor dat u rustig kunt kijken welke kleur het beste past in de badkamer. Ook kan het patroon dat u gaat kiezen bepalend zijn voor het eindresultaat.

De badkamer betegelen is een klus die ook door de particulier zelf uitgevoerd kan worden. Het is niet eenvoudig, maar met een goede uitleg en enige handigheid is dit goed uit te voeren. Wij geven u graag wat tips en handigheidjes mee om dit proces te vereenvoudigen.

U heeft de tegelsoort bepaald en u kiest ervoor om zowel de wand als de vloer van de badkamer te betegelen. Het is u aan te raden om altijd voldoende tegels aan te schaffen. Zorg altijd voor een kleine 10% marge op het aantal benodigde vierkante meters tegel. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u alles in één keer afronden.

Besteed voldoende aandacht aan het egaliseren van zowel de wand als de vloer. Wanneer dit niet aan de orde is gaat u nooit een strak eindresultaat tegemoet. Voor het oog is dit niet charmant maar ook het gebruik is niet ideaal. Egaliseer daarom altijd goed de vloer en de wand. Dit is eenvoudig op te lossen door oneffenheden uit de weg te gaan door deze op te vullen en of weg te werken.

Poolcommunicatie.nl 2024