verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Vloertegels 60x60


Bovenstaand treft u ons aanbod van vloertegels met de afmeting 60x60 centimeter. De vloertegels die wij u aan bieden zijn van gegarandeerde kwaliteit. De geproduceerde vloertegels zijn gecertificeerd als klasse 5 vloertegels. Hier kunt u er vanuit gaan dat deze tegels bestendigd zijn tegen intensief gebruik.


Dit is ideaal wanneer u thuis of op het werk vele mensen over de vloer krijgt. Een goede vloer zorgt ervoor dat de levensduur van de vloer lang is en dat u jarenlang over een strak geheel kunt beschikken.


De vloertegels 60x60 van vloertegeloutlet.nl zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Er is daarom altijd wel een kleur aanwezig die past binnen de inrichting van uw huis en/of bedrijf. Wij raden u wel aan om altijd een aantal monsterstukjes op te vragen waardoor u een beter beeld krijgt hoe de vloertegel staat binnen uw huis en/of bedrijf. Dit is bij ons geen enkel probleem.


Door het intensieve contact met de fabrikant is het voor ons mogelijk om u te laten profiteren van hoge kortingen. Wij bieden voor elk budget de passende vloer, wij zien namelijk het belang van een kwalitatief goed vloer in. De kortingen kunnen hoog oplopen, neemt u daarom altijd contact met één van onze vestigingen op om de actuele voorraad te controleren. Uiteraard doen wij er alles aan op u de gewenste hoeveelheid te leveren. Alleen met kortingen van deze aard zijn onze vloertegels zeer gewild en wij willen u niet teleur stellen.


Vloertegels 60x60 in vele kleuren besteld u op vloertegeloutlet.nl, veilig en snel! Wij leveren in heel Nederland en doen dit zo snel mogelijk.

Poolcommunicatie.nl 2018