verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Blog

 

Populaire vloeren in 2014/2015


De vloer is de basis van iedere inrichting en heeft een grote invloed op uw (bewuste en onbewuste) beoordeling van de uitstraling van de woning. De vloer is niet alleen maar een ondergrond, maar bepaalt de sfeer van de ruimte. Als de vloer goed is, wordt het inrichten van de woning een stuk makkelijker. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden wat betreft vloeren. Houten vloeren, parket, vloertegels, natuursteen, linoleum en tapijt kennen we wel. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een vloer van kurk, epoxy gietvloeren of een betonnen vloer met decoraties.

Populair in 2014 waren vooral houten vloeren, en dan met name van grof eiken. Maar ook laminaat werd veel... | lees verder

 

Help! Er is een vloertegel kapot en nu?


Het is alweer even geleden dat de nieuwe tegelvloer gelegd werd, maar iedereen wil zo lang mogelijk genieten van een strakke tegelvloer. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een tegel kapot gaat. Een barst of scheur ontstaat zo en

 

het is dan wel zo handig dat u een aantal tegels achter de hand houdt voor het geval dat…

 

 

Onderstaand treft u aantal handige tips hoe u het beste een tegel kunt vervangen wanneer deze een barst of scheur bevat. Het lijkt een lastige klus maar achteraf valt dit heel erg mee.

Benodigd gereedschap en materiaal:

Beitel
Hamer
Grof schuurpapier

...| lees verder

De beleving van tegels


Tegels zijn in verschillende kleuren, patronen en afmetingen verkrijgbaar. Maar wat veel mensen niet weten is dat tegels voortdurend in ontwikkeling zijn. Tegels hebben dan ook een grote invloed op de sfeer van een ruimte en het is daarom ook belangrijk dat de juiste sfeer hierbij benadrukt wordt. En omdat de ontwikkelingen steeds blijven veranderen, is het belangrijk om op de hoogte van al deze ontwikkelingen te blijven.

 

Als het om de kleuren van de tegels in een badkamer gaat, is het algemeen bekend dat lichte kleuren een badkamer groter maken. Daarnaast brengen intensieve kleuren juist vrolijkheid en warme kleuren rust. Het is belangrijk om te weten welke tegel het... | lees verder

De vloer als onderdeel van het interieur


Steeds meer woningen worden uitgerust met een tegelvloer en dat is niet zo gek natuurlijk. Er zitten namelijk veel voordelen aan een tegelvloer. Een voordeel is bijvoorbeeld de duurzaamheid van een tegelvloer. Daarnaast zijn tegels met al niet teveel moeite makkelijk te onderhouden.

De voordelen van een tegelvloer

Vloertegels zijn over het algemeen vaak de eerste keuze voor mensen, wanneer zij van plan zijn om het interieur van het huis drastisch te veranderen. Maar natuurlijk moeten de tegels wel eerst geplaatst worden en dat is dan ook meteen het... | lees verder

 

Badkamertrends


We nemen steeds meer tijd voor ontspanning en dit vindt steeds vaker in de badkamer plaats. Vooral na een lange dag werken is het heerlijk om in de badkamer te kunnen ontspannen. De keuzes en mogelijkheden voor badkamers is dan ook erg ruim en dat maakt het natuurlijk alleen maar makkelijker om een keuze te maken die helemaal bij u past.

Elk jaar zijn er wel bepaalde badkamertrends terug te vinden, maar trends zijn natuurlijk maar tijdelijk. Maar toch zijn er een paar badkamertrends die wij graag willen benadrukken.

Mozaïek en XXL

Eén van de badkamertrends van dit moment zijn de grote... | lees verder

 

Keukentrends


Trends bijhouden is natuurlijk erg leuk, maar bijna niemand voorziet de keuken ieder jaar van nieuwe tegels. Maar toch zijn de keukentrends natuurlijk wel aantrekkelijk om te volgen. Hieronder staan de nieuwste trends die gebruikt kunnen worden tijdens het (ver)bouwen van de keuken.

Veel kleuren en gezelligheid terug laten komen in de tegels

Nu de donkere tijden van de financiële crisis zijn aangebroken, is het juist een trend om felle en vrolijke kleuren te gebruiken in de keuken. De keuken heeft in het huis natuurlijk een speciale plek en daar wordt over het algemeen ook het meest geleefd. Vooral op dit moment zijn er minder strakke... | lees verder

 

Woon- en Tegelbeurzen


Een woonbeurs bezoeken is natuurlijk altijd inspirerend, wanneer bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer voorzien gaat worden van nieuwe tegels. Er zijn dan ook een aantal woonbeurzen in Nederland en het buitenland die interessant zijn om te bezoeken.

De leukste woonbeurzen hebben wij op een rijtje gezet. Deze woonbeurzen bieden naast alle algemene woontrends ook informatie en impressies over vloertegels en wandtegels.

Woonbeurs Amsterdam 25 t/m 30 september 2012

Dinsdag 25 september tot en met zondag 30 september start de Woonbeurs van Amsterdam weer. In deze zes dagen is er in de RAI in Amsterdam alles te... | lees verder

Tegeltrends


Trends zijn altijd in beweging en veranderen op ieder moment. Op het moment van het schrijven van dit bericht zijn onderstaande tegels de nieuwste trends op tegelgebied. Laat u inspireren. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Elk jaar ontstaan er wel weer nieuwe trends op het gebied van tegels. Er zijn altijd weer nieuwe dingen mogelijk en nieuwe ontwikkelingen te vinden. Maar wat zijn nu precies de trends op de gebied van tegels.

Vintage tegels

Vintage tegels worden ook wel klassieke tegels genoemd. Het is belangrijk dat het vakmanschap centraal staat. De tegels lijken vooral massief, puur en doorleefd en geven zo een... | lees verder

 

Voorkom Cementsluier


Voordat cementsluier voorkomen kan worden is het wel zo makkelijk dat er bekend is wat cementsluier precies is. Eenvoudig gesteld is het een laagje voegmiddel dat na afloop van het uitsmeren en laten drogen van de vloertegels of wandtegels achterblijft op de tegels. Dit laagje zorgt er voor dat er een doffe aanslag achterblijft op de nieuwe vloer of wand. Dit moet natuurlijk voorkomen worden.

Wanneer u onderstaande tips op gaat volgen kunt u beslist gaan genieten van een stralende vloer of wand. Wanneer u er snel genoeg bij bent worden het geen lange klussen maar is het eenvoudig uit te... | lees verder

 

 

 

 

Poolcommunicatie.nl 2024