verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Keukentrends

 

Trends bijhouden is natuurlijk erg leuk, maar bijna niemand voorziet de keuken ieder jaar van nieuwe tegels. Maar toch zijn de keukentrends natuurlijk wel aantrekkelijk om te volgen. Hieronder staan de nieuwste trends die gebruikt kunnen worden tijdens het (ver)bouwen van de keuken.

 

Veel kleuren en gezelligheid terug laten komen in de tegels

Nu de donkere tijden van de financiële crisis zijn aangebroken, is het juist een trend om felle en vrolijke kleuren te gebruiken in de keuken. De keuken heeft in het huis natuurlijk een speciale plek en daar wordt over het algemeen ook het meest geleefd. Vooral op dit moment zijn er minder strakke designkeukens te vinden en is er een opkomst van gezellige leefkeukens. Vooral met tegels is er veel variatie in kleur mogelijk en daarom zeker de moeite waard om de opties te bekijken. De kleuren kunnen zowel terugkomen in de vloertegels als wandtegels, maar natuurlijk ook in de accessoires. Een beige wandtegel tegen de achterwand maakt het geheel net even wat speelser dan een zwarte wandtegel.

 

Groen en verantwoorde tegels

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de leefomgeving en denken steeds meer aan het milieu. Dat is ook terug te zien in de tegels waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Er worden dan ook vooral natuurlijke materialen gebruikt, zoals tegels van gerecyclede materialen.

 

Welke trends in tegels zijn er?

Nieuwsgierig geworden van de beschreven keukentrends? Wij laten u graag de mogelijkheden van onze vloertegels en wandtegels zien. Bezoek onze showroom of bekijk het aanbod in de webshop.

Poolcommunicatie.nl 2024