verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Tegeltrends

 

Trends zijn altijd in beweging en veranderen op ieder moment. Op het moment van

het schrijven van dit bericht zijn onderstaande tegels de nieuwste trends op tegelgebied. Laat u inspireren. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Elk jaar ontstaan er wel weer nieuwe trends op het gebied van tegels. Er zijn altijd weer nieuwe dingen mogelijk en nieuwe ontwikkelingen te vinden. Maar wat zijn nu precies de trends op de gebied van tegels.

 

Vintage tegels

Vintage tegels worden ook wel klassieke tegels genoemd. Het is belangrijk dat het vakmanschap centraal staat. De tegels lijken vooral massief, puur en doorleefd en geven zo een vintage effect aan een tegelvloer.

 

Industriële tegels

Dit is een trend die vooral gekenmerkt wordt door een industriële look. Er worden dan ook vooral industriële materialen gebruikt. Hierbij worden vaak metaal en beton toegepast. Ook natuurlijk verval wordt vaak gebruikt, hierbij valt te denken aan roest en verkleuringen. Daarnaast komen ook vooral kleuren als staalblauw, grijs, wit en zwart voor bij de industriële look.

 

Wereldse invloeden

De trends over de hele wereld zijn erg verschillend, maar nu lijkt het er op dat de wereldse invloeden ook in de tegels terug gaan komen. Vooral de kleuren en vormen vloeien samen en dat straalt weer rust uit.

 

Scandinavische tegels

Scandinavische invloeden komen steeds meer terug in tegels. Hierbij valt te denken aan warme bruintinten en licht gebleekte tegels. Deze tegels hebben bijzondere structuren, maar zijn over het algemeen wel zacht van uitstraling.

 

Advies over tegels ontvangen?

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste trends op tegelgebied, blijf de berichten in de gaten houden. De nieuwste trends worden nauwkeurig door ons in de gaten gehouden en deze delen we graag van u. Vloertegeloutlet.nl zoekt samen met u graag naar de juiste inpassing van vloer- of wandtegels in een bepaalde ruimte. 

Poolcommunicatie.nl 2024