verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Badkamertrends

 

We nemen steeds meer tijd voor ontspanning en dit vindt steeds vaker in de

badkamer plaats. Vooral na een lange dag werken is het heerlijk om in de badkamer te kunnen ontspannen. De keuzes en mogelijkheden voor badkamers is dan ook erg ruim en dat maakt het natuurlijk alleen maar makkelijker om een keuze te maken die helemaal bij u past.

 

Elk jaar zijn er wel bepaalde badkamertrends terug te vinden, maar trends zijn natuurlijk maar tijdelijk. Maar toch zijn er een paar badkamertrends die wij graag willen benadrukken.

  

Stroken en XXL

Eén van de badkamertrends van dit moment zijn de grote tegels. Vooral de grote tegels in een minimalistische badkamer zijn erg in op dit moment. Denk dan vooral aan tegels van 30x60 en groter. Daarnaast is het ook erg leuk om de tegels met stroken te combineren. De stroken kunnen van dezelfde tegels gemaakt worden en zorgen wel voor iets extra's zonder de ruimte te druk te maken. ( te veel kleuren maakt het erg druk in een kleine ruimte)

 

Zwart is helemaal terug

Wat we vooral terug zien in de badkamertrends is de kleur zwart. Zwart geeft een badkamer vooral een warme en stijlvolle uitstraling. Ook de mat zwarte tegels zijn erg in trek. Door accessoires met wit- en grijstinten  in de badkamer op te nemen is het mogelijk om een rustige sfeer te creëren en iets meer ‘kleur’ toevoegen dan alleen zwart. .

 

De douche zonder douchecabine

In steeds meer huizen is de douche zonder douchecabine te zien. Een douche zonder douchecabine zorgt ervoor dat de badkamer ruimer oogt en vooral meer als één geheel. De vloertegels worden gelegd en zorgen voor een doorloop van de douche in de rest van de badkamer. Dit in combinatie met een grote wandtegel maakt het tot één geheel. Daarnaast is er een ruime keus aan douchevarianten en waterstralen, zodat er gekozen kan worden voor hetgeen het beste past in de badkamer.

 

Poolcommunicatie.nl 2024