verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Italiaanse vloertegels


Italiaanse vloertegels staan garant voor kwaliteit. Vloertegeloutlet heeft door haar directe contact met een fabriek in Italië voor u een groot aanbod aan vloertegels samengesteld. Wat voor u het voordeel is dat er geen tussenpersonen actief is en dat de lijn met de fabriek kort is waardoor er snel geschakeld kan worden.

Wij geven u graag wat achtergrond informatie over Italië als vloertegelland. Italië is namelijk één van de grootste producenten van vloertegels. In het gehele land zijn ruim 150 fabrieken gelegen die gespecialiseerd zijn in vloertegels. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u als klant kunt profiteren van een goed ontwikkeld product. Dit product in de vorm van een vloertegel zorgt er weer voor dat u lang kunt genieten van uw tegelvloer. Of dit nu is voor de nieuwe badkamer of om de woonkamer een frisse impuls te geven, de Italiaanse vloertegels gaan beslist goed passen binnen de ruimte waar u deze wilt gaan leggen.

De geschiedenis van de tegelproductie gaat terug tot begin 1800 waarbij het land Italië haar eerste tegels produceerde. Sinds het moment dat deze tegels ontwikkeld werden is Italië trendsetter gebleven op deze markt. Dit zorgt ervoor dat er een grote diversiteit aan vloertegels beschikbaar is in het land. Wij bij Vloertegeloutlet hebben een divers assortiment voor u samengesteld en helpen u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze qua vloertegels.  

Poolcommunicatie.nl 2024