verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Italiaanse wandtegels


Doordat Italië een rijke geschiedenis heeft betreft het producten van wandtegels, geven wij u graag wat extra informatie over het productieland en de link die wij hebben met dit land.

Het produceren van de wandtegels in Italië gaat terug toch begin 19de eeuw. Vanaf die tijd is het land voorloper en trendsetter geweest in de markt van wandtegels. Doordat het product al geruime bestaat is de kwaliteit van Italiaanse wandtegels vooruitstrevend en erg gewild over de hele wereld. Italië mag zich dan ook met recht scharen tussen één van de landen met de grootste wandtegelproducties van de wereld. De ruim 150 fabrieken die er in het land gelegen zijn produceren wandtegels die over heel de wereld geëxporteerd worden. Hier ligt direct de relatie van Vloertegeloutlet met Italië. Door het directe contact met een tegelfabriek in Italië is het voor ons mogelijk om wandtegels aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs. Dit is voor u als eindgebruiker van deze tegels natuurlijk een groot voordeel. U profiteert namelijk van een groot voordeel op deze tegels.

Of u nu opzoek bent naar hoogwaardige designtegels of naar een basic wandtegel, wij gaan voor u opzoek naar de wandtegel die bij uw wensen aansluit. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u de tijd neemt om een wandtegel uit te zoeken die volledig aansluit bij hetgeen u voor ogen had. U gaat er immers wel een ruimte mee inrichten waar u jarenlang van moet gaan genieten.

Poolcommunicatie.nl 2024