verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Onderhoud vloertegels

 

 

Het onderhoud van vloertegels is van cruciaal belang wanneer u zo lang mogelijk wilt genieten van de tegelvloer. De ruimtes waar de vloertegels liggen zijn vaak ruimtes die intensief gebruikt worden en internsief gebruik gaat gepaard met slijtage en vuil. Slijtage blijft lastig om tegen te gaan maar het goed onderhouden van vloertegels kan bijdragen aan de gesteldheid van de tegelvloer.

 

Wij geven u daarom een aantal handige tips om ervoor te zorgen dat de tegelvloer lang van top kwaliteit blijft.

 

Wanneer u regelmatig de vloer stofzuigt of met een stofwisser afneemt voorkomt u dat vuildeeltjes zorgen voor ophoping van dit vuil. Als er gekozen wordt voor materiaal dat licht absorberend is dan bent u er zeker van dat deze deeltjes eenvoudig opgenomen kunnen en dus niet langer aanwezig zijn op de tegelvloer.
Het nat reinigen van de tegelvloer. Het is van belang dat u kiest voor het juiste reinigingsmiddel voor de tegelvloer. U kunt met een mop en de juiste dosering reinigingsmiddel de tegelvloer eenvoudig schoonhouden. Hierbij is wel het advies om een neutraal middel te gebruiken doordat deze geen werking heeft op de vloer, zo blijven de eigenschappen van de tegelvloer intact.

Poolcommunicatie.nl 2024