verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Leidingdoorvoer


U heeft de stap gezet en gaat zelf u tegels leggen. Het is geheel nieuw voor u maar u bent handig en gaat ook deze klus niet uit de weg. Een goede keuze, echter willen wij u graag wat informatie meegeven waardoor het proces wellicht wat eenvoudiger kan gaan verlopen.

Het lastige van tegels leggen is dat er nooit één ruimte hetzelfde is en dat elke ruimte wel beschikt over lastige punten. En deze punten kunt u niet zomaar overslaan. Wat dacht u van een leidingdoorvoer in de vloer. Dit is een punt waar een leiding uit de grond en/of wand komt waar bijvoorbeeld water doorstroomt. Deze leiding kunt u niet verwijderen maar u wil hier wel graag tegels hebben.

Het is dus zaak dat hier een gat in de tegel geboord moet worden. Met het juiste gereedschap is dit geen ingewikkeld karwei. U meet namelijk nauwkeurig af hoe groot het gat moet zijn en deze tekent u af op de tegel. Met een glasboor is dit gat snel te boren, denk er wel aan dat u een boor uitkiest die voor het materiaal geschikt is. Ook is de diameter van de boor van belang.

 

Poolcommunicatie.nl 2024