verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Vloertegels 40x80


Bovenstaand treft u ons aanbod van vloertegels met de afmeting 40x80 centimeter. U kunt nu profiteren van hoge kortingen. Dit wil niet inhouden dat u moet toeleggen op de kwaliteit van de vloertegel. De kwaliteit staat omschreven als klasse 5, dit wil inhouden dat de vloer bestendigt is tegen intensief gebruik. Dat is wel zo fijn wanneer u thuis veel mensen over de vloer krijgt.


Vloertegeloutlet.nl is gespecialiseerd in de verkoop van vloertegels vanuit Italië. Door het goede contact met de fabrikant is het mogelijk om kwaliteitsvloertegels aan te bieden tegen deze prijzen.


U kunt er dus vanuit gaan dat u jarenlang met deze vloer vooruit kunt en dat de kwaliteit in stand blijft, ook al wordt deze intensief gebruikt.

De vloertegels 40x80 zijn zeer gangbaar maar bij ons altijd leverbaar in diverse kleuren en types. Zo vindt u altijd de gepaste vloertegel voor het huis en/of bedrijf. De kleur van de vloer bepaald immers de sfeer die in het huis en/of bedrijf aanwezig is. Mocht de gewenste kleur er momenteel niet tussen staan, neemt u dan gerust contact op met één van onze vestigingen in Geesteren, Houten of Haarlem om zo te kijken naar een passende oplossing.


Wij helpen u graag bij het vinden naar de juiste vloertegel, in onze showroom kunnen wij u ons gehele aanbod laten zien. Ook bieden wij advies en opties aan voor leggen van deze vloertegels.

 

Poolcommunicatie.nl 2024