verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Voegpen

 

Wij geven u graag handige tips bij het legproces van vloer- en wandtegels. Want voor u als beginnend tegelzetter is het van belang dat u wel alle stappen goed doorloopt.

Wanneer komt bijvoorbeeld het gebruik van een voegpen aan de orde. Dat is niet heel lastig om te voorspellen, inderdaad pas bij het voegen van de tegels. Alleen is het wel van belang dat u aantal stappen eerst doorlopen heeft voordat u dit gereedschap gaat gebruiken.

Het voegmiddel dient aangebracht te zijn, het overtollige voegmiddel dient met een vochtige spons verwijderd te zijn. Denk er hierbij altijd aan dat u dit niet met al uw krachten doet want dan veegt u immers het voegmiddel uit de voeg.

U heeft nu een schone voegwand die u even de tijd moet geven om op te drogen, kijk hiervoor op de verpakking van het voegmiddel. Het dient namelijk half uitgehard te zijn alvorens u met de voegpen te werk kunt gaan.

Het is namelijk niet altijd even mooi om de voeg zo te laten zoals deze standaard op een wand en/of vloer worden aangebracht. Met behulp van een voegpen is het voor u mogelijk om een bepaald profiel mee te geven aan de voegen.

 

Poolcommunicatie.nl 2024