verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Wandtegels 30x60


Ons gevarieerd aanbod wandtegels 30x60 is bovenstaand weergegeven. U heeft hier een ruime keus aan wandtegels. Wij bieden u hier diverse merken en kleuren tegen prijzen die u wellicht nergens anders nog gezien heeft.


Met deze wandtegels kunt u de ruimte waar deze tegels moet komen net even dat beetje extra geven. U gaat namelijk beschikken over klasse 5 tegels, dit zijn wandtegels van topkwaliteit die tegen intensief gebruik bestendigd zijn. Dit zijn dus ideale tegels voor een keuken, badkamer en toilet.


Wij zijn ook van mening dat de kleur van een wandtegel erg belangrijk is. Gaat u voor veilig dan kiest u voor een egale kleur, wilt u iets meer sfeer in de ruimte dan kiest u voor één van de kleuren binnen ons assortiment. De kleur van de wandtegel 30x60 bepaald immers hoe de sfeer in de ruimte gaat worden. Daarom bieden wij u de mogelijk om een monstertegel op te sturen. U kunt dan zelf beoordelen of deze keuze de juiste gaat worden.


Wanneer u voor uzelf op een rij heeft staan welke wandtegel het moet worden nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze showroom of om direct veilig online uw wandtegels te bestellen. Wij raden u aan altijd even contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te controleren. Door de hoge kortingen zijn onze wandtegels 30x60 erg populair, toch gaan wij onze uiterste best doen om u te voorzien van de wandtegel die u voor ogen heeft.

Poolcommunicatie.nl 2024