verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Wandtegels 40x80


Bovenstaand treft u ons aanbod van wandtegels met de afmeting 40x80 centimeter. U kunt nu profiteren van hoge kortingen. Dit wil niet inhouden dat u moet toeleggen op de kwaliteit van de wandtegel. Al onze wandtegels beschikken over de klasse certificering. U bent dan in ieder zeker van een wandtegel die tegen vele invloeden bestendigd is.


U kunt er dus vanuit gaan dat u jarenlang met deze wand vooruit kunt en dat de kwaliteit in stand blijft, ook al wordt deze intensief gebruikt.


De wandtegels 40x80 zijn zeer gangbaar maar bij ons altijd leverbaar in diverse kleuren en types. Zo vindt u altijd de gepaste wandtegel voor de badkamer, keuken of toilet. De kleur van de wand is bepalend voor de sfeer die in de ruimte aanwezig is. Mocht de gewenste kleur er momenteel niet tussen staan, neemt u dan gerust contact op met één van onze vestigingen om zo te kijken naar een passende oplossing.


Wij helpen u graag bij het vinden naar de juiste wandtegel, in onze showroom kunnen wij u ons gehele aanbod laten zien. Ook bieden wij advies en opties aan voor zetten van deze vloertegels. Profiteer nu van hoge kortingen op onze wandtegels 40x80.

 

Poolcommunicatie.nl 2024