verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Wandtegels 60x60


Hier treft u ons ruime aanbod wandtegels 60x60, een gangbare maat voor een strak eindresultaat in uw badkamer, toilet of keuken. Het aanbod bied u een ruime keus aan kleuren en types wandtegel. Zo kunt u op uw gemak de juiste keuze maken.


Voordat u deze keuze gaat maken raden wij u aan gebruik te maken van de mogelijkheid om een monster te ontvangen van de desbetreffende wandtegel. Zo kunt u op basis van de kleur bepalen welke wandtegel het beste past in de ruimte waar u deze wandtegels wil gaan zetten. Gaat u voor een donkere wandtegel dan creëert u een warm geheel en houdt u van strak dan raden wij u een lichte egale wandtegel aan.


Staat de gewenste wandtegel 60x60 er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen, wij kunnen dan voor u gaan kijken naar een passende oplossing. Door het directe contact met de fabrikant is het voor ons mogelijk om hier snel te schakelen. Hierdoor profiteert u van korte looptijden en hoge kortingen.


Dat is waar wij voor staan, wij laten onze klanten graag profiteren van hoge kortingen zonder dat er toegelegd op de kwaliteit van het product. Al onze wandtegels hebben de klasse 5 certificering, wat wil inhouden dat deze tegels bestendigd zijn tegen vele invloeden. U weet dus zeker wanneer u wandtegels besteld bij vloertegeloutlet.nl dat u lang kunt genieten van een strakke wand.


Neem u voor vragen gerust contact op met ons, wij staan u graag te woord om te wandtegel te vinden die past binnen uw wensen.

 

Poolcommunicatie.nl 2024