verkoop ook aan particulieren transport binnen heel Nederland altijd 80.000 m2 voorraad 1e keus & klasse 5 tegels

Vraag & Antwoord

Onderstaand treft u onze Frequently Ask Questions-pagina, in gewoon Nederlands de veel gestelde vragen pagina of de vraag & antwoord pagina. Met hulp van deze pagina proberen wij op allerlei vragen met betrekking tot ons aanbod en gegeven informatie antwoord te verschaffen op vragen waar geen antwoord op gegeven is.

Mocht iets u niet helemaal duidelijk zijn kunt u deze vraag stellen en wij dragen zorg voor een passend antwoord op deze vraag. Of het nu een vraag betreft over garantie bepalingen op leveringen van onze vloertegels of technische vragen over het leggen van tegels zelf, wij staan u hier graag in bij.

Mocht er in uw ogen belangrijke informatie ontbreken in het informatiedeel schroom dan niet en stuur ons email zodat wij onze informatie kunnen optimaliseren. Zo kan er gezamenlijk met de consument gewerkt worden aan een informatie katern die u voorziet in alle gerelateerde informatie.

Ook wanneer u geen tijd heeft om alle informatie te doorzoeken naar hetgeen waarnaar u opzoek bent kunt u deze vraag gewoon stellen op onze FAQ pagina.

Wij hopen u graag terug te zien in één van onze winkels en/of webshop.

Het team van Vloertegeloutlet.nl


Frequently asked question (FAQ)

Bezorgen jullie ook vloertegels?
- Jazeker! Lees er alles over bij Afhalen & Bezorgen

Wanneer kan ik mijn vloertegels afhalen?
- Lees er alles over bij Afhalen & Bezorgen

Hoe leg ik Vloertegels?
Vloertegels leggen is een vak apart. Je kan ervoor kiezen om zelf tegels te leggen. Wanneer je ervoor kiest de vloertegels zelf te leggen kan dat in drie stappen.
1. De voorbereiding
2. Het leggen
3. Het voegen

Hoe zet ik Wandtegels?
Wandtegels zetten is een vak apart. Toch zijn er veel mensen die er voor kiezen zelf Wandtegels te plaatsen. Om het zetten van wandtegels wat makkelijker te maken hebben wij een stappenplan gemaakt om wandtegels te zetten.
1. De voorbereiding
2. Het zetten
3. Het voegen

Poolcommunicatie.nl 2024